Byggservice

Byggservice utgör en verksamhet i Punktumgruppen och startade i mitten av 00-talet. Syftet är att underhålla våra befintliga fastigheter samt att utföra byggentreprenader åt externa kunder. Badrum och köksrenovering är en stor del av vår verksamhet. Vi har egna målare, snickare och utbildad personal som arbetar med kakel och klinkers i våtrumsmiljö. Personalen utbildas kontinuerligt enligt de senaste reglerna inom branschen.

Idag är vi 7 anställda med bred kompetens, på så sätt är vi flexibla att sätta in de resurser som behövs och anpassa oss efter kundens unika önskemål. Vi bygger allt från småhus till mer avancerade fastigheter som Fyrklöverns Montessoriskola (länkad text) och Helsingborgs Auktionsverk, som inrymmer såväl lager som utställningslokaler. Tack vare väletablerade samarbeten med bland andra arkitekter, el- och VVS-aktörer kan vi genomföra totalentreprenader till kundens fulla belåtenhet, med punktlig leverans. Vi leder projektet från början till slut.

För oss är inget jobb för litet. Vill du t. ex. ha ett nytt trädäck eller ommålat i barnens sovrum, kontakta oss för kostnadsfri offert eller referenser.

Referens projekt

Totalrenoverad lgh Brf Morgonstjärnan, ombyggnad, samtliga ytskikt, kök och badrum gjort av Punktum

Fyrklöverns Montessori

Renoverat kök i villa i Hofterup.

Totalrenoverad privatbostad Landskrona

Helsingborgsauktionsverk