omoss

Om oss

Punktumgruppen äger, utvecklar och hyr ut fastigheter, lokaler, kontor och bostadslägenheter i Helsingborg, Landskrona och Kävlinge. Verksamheten, som startades av Göran Ström i början av 1970-talet, har under hela resan präglats av långsiktighet, stabilitet och omtanke om kunden.

Vår målsättning är att våra fastigheter ska hålla hög standard och fortlöpande uppdateras efter dagens krav och behov. Att våra hyresgäster trivs beror till stor del på att vi sköter fastighetsskötsel och reparationer med egen personal vilket ger korta snabba beslutsvägar och trygghet för hyresgästen. Hos oss vet hyresgästen oftast både med vem man pratar med vid t. ex. en felanmälan och vem som kommer att utföra arbetet.

Vi har alltid satt en ära i att hålla efter våra fastigheter. Som ett led i detta startade vi år 2005 en renoverings- och byggverksamhet, Byggservice, som i dag även utför uppdrag åt externa beställare. Samtidigt påbörjades en totalrenovering av vårt 50-talsbestånd som nu är genomförd till 70 procent. Vi totalrenoverar vid omflyttning men kan även t. ex. byta badrum till en hyresgäst som så önskar under pågående förhyrning. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Punktum i ett nötskal

  • Familjeägd koncern med ca 15 anställda
  • Verksamheten leds av Magnus Westin
  • Fastighetsbestånd i Helsingborg, Landskrona och Kävlinge
  • Första fastigheten förvärvades 1972
  • Byggservice tillkom 2005